Baking Course in English
Welcome to Galia's - a school space dedicated to creating and educating everything in patisserie.
Whatever your background or experience, we provide a learning environment for you to flourish and turn your ambition into reality. Whether you are an amateur wanting to enrich your knowledge in the field of patisserie, or whether you are a home baker wanting to improve your skills - Galia's is the place!
With over twenty years of teaching experience, located in Talpiot, with easy access and classes in the morning or evening
Come and learn the basics and fundamentals of the pastry kitchen
All classes are hands on, and include all theoretical aspects of patisserie
The course titled " A taste of Patisserie" consists of ten classes, each class a 3 hour duration will cover the topics listed below
Classes will take place once a week
morning (9:30-12:30) or in the evening (17:00-20:00)
All ingredients are dairy and under the supervision of Badatz-Mehadrin Jerusalem
each student will be provided with a apron and reusable box in which to take home each week's pastries
patisserie course in English: Syllabus
10 classes
* Shortcrust pastry (2 classes) one class will cover the world of cookies - traditional mixing methods, cookie styles and methods and the second class will cover the world of tarts and savory quiches
*Babka - Challah - sweet and savory - this class covers everything yeast
petitfours
cakes
*Classic desserts - creme brulee, volcano, eclairs and more
*the dairy kitchen - we will cover quiche, savory dishes, focacia, pretzel etc
*Mousse cakes & boutique desserts (2 classes)
All classes are in English. For more information please call
Tel 02-6715716/ WhatsApp: 050-7644945
Address: 4 Yad Harutzim, sam-spiegel, Talpiot Jerusalem
לוח פתיחת קורסים תשפג' 2023-2024
תאריך פתיחה
תאריך סיום
יום
שעות
30.10.23
19.2.24
ב'
ערב 17:00-21:00
20.12.23
3.4.24
ד'
ערב 17:00-21:00
26.2.24
1.7.24
ב'
ערב 17:00-21:00
1.5.24
21.8.24
ד'
ערב 17:00-21:00
1.11.23
21.2.24
ד'
בוקר 9:00-13:00
19.12.23
2.4.24
ג'
בוקר 9:00-13:00
28.2.24
26.6.24
ד'
בוקר 9:00-13:00
קורס יסודות הקונדיטוריה –16 מפגשים
קורס עוגות מעוצבות – 10 מפגשים
פתיחה
סיום
יום
שעות
בוקר 9:00-13:00
18.2.24
א'
ערב 17:00-21:00
5.3.24
28,5.24
ג'
ערב 17:00-21:00
קורס לחם – 6 מפגשים
תאריך סיום
יום
שעות
7.11.23
19.12.23
ג'
ערב 17:00-21:00
21.1.24
25.2.24
א'
ערב 17:00-21:00
13.11.23
25.11.23
ב'
בוקר 9:00-13:00
26.12.23
30.1.24
ג'
בוקר 9:00-13:00
קורס שוקולד- 5 מפגשים
תאריך סיום
יום
שעות
5.11.23
3.12.23
א'
ערב 17:00-21:00
26.2.24
1.4.24
ב'
בוקר 9:00-13:00
קורס טעימה לנוער -13 מפגשים
פתיחה 9.11.23
8.2.24סיום
יום ה'
ערב 16:30-19:30